Chop Suey

Chop Suey, d'Edward HopperChop Suey, Edward Hopper, 1929
Chop suey: plat xinès el nom del qual vol dir ‘barreja de sobralles’

 

– Té, aquí tens la foto que m’has demanat. La marca coincideix, oi? Tot quadra, ja t’ho vaig dir.

– No es veu tot sencer, no li podies fer la foto i que se li veiés la cara?

– No, mentre la teva part del tracte no s’hagi resolt no et diré res més. Tens més informació de la que et cal. Ja t’ho vaig dir, és ell, he trobat l’orfanat on està el teu fill. Tot quadra, edat, fisonomia, fins i tot la marca de naixement que em vas comentar, aquí la tens.

– M’has d’entendre. Fa uns anys acabava d’arribar a la ciutat, no tenia recursos, quedar-me embarassada em portava molts maldecaps i no vaig tenir el valor d’avortar. No me’n penedeixo, clar, he pogut remuntar aquella mala època i ara tinc l’oportunitat de recuperar-lo.

– I tant, i quan aquella meuca de la Susan hagi desaparegut de la vida del meu marit tot tornarà al seu lloc. El divorci? Aquí tens el meu divorci, Mike.

– Jo també sóc una meuca, recordes?

– Bé, era una frase feta, de fet ni tan sols és una meuca. I no pensis que em considero millor que tu, no em fa cap gràcia haver de fer això. M’he hagut d’empassar moltes coses, fins i tot la separació va ser una vergonya per a mi, però no penso renunciar així com així a tot el que em correspon. I per al que a mi respecta, que siguis una meuca em va de perles. Ets just el que buscava, una persona amb contactes que em pugui proporcionar el que busco. I parlant d’això, com està el tema?

– En marxa. Per això no has de patir, ja t’ho vaig dir, és un malparit molt perillós. I t’ho dic jo, que he conegut molts malparits. I el millor és que ni tan sols és conscient que estàs darrera, li vaig insinuar que havia tingut un client amb la cartera farcida i em va demanar més dades immediatament. El que no et puc assegurar és quan ho farà, però que ho farà en pots estar ben segura.

– Hi confio plenament, ja saps el que et jugues. Si aquella bruixa de cabells d’aram s’emporta en Mike i ho perdo tot ja et pots oblidar de trobar el teu fill, si cal cremaré el seu expedient i tot.

– Però recorda també de complir la teva part del tracte, no vull sorpreses. No oblidis amb qui tractes, no et busquis com enemiga una mare enfurismada i amb contactes…

 (cliqueu l’enllaç si voleu saber com continua aquest relat. És la meva modesta aportació a la celebració dels cinquanta primers Relats Conjunts)

 


Podeu trobar més relats al voltant de la imatge al blog Relats Conjunts

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Relats Conjunts, Tots. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Chop Suey

 1. XeXu diu:

  Gran Pd40! Només tu podies enllaçar un final amb un principi, has fet el més difícil encara. Jo no hi era encara quan va aparèixer la proposta de l’Ònix, però m’alegro molt d’haver-m’hi enganxat quan ella m’hi va ‘obligar’, hehehe. Bé, em va convèncer, i és de les millors coses que he fet en el món dels blogs. Gairebé 50 participacions en la proposta 50, i més de 5 anys d’història. I tu sempre amb la teva imaginació i la teva qualitat amb les lletres. No ho deixis mai, eh!

 2. Alyebard diu:

  Molt bé!! Has tancat la roda. Molt bona proposta. M’ha agradat.

 3. Pd40 diu:

  XeXu: Moltes gràcies pel comentari. Sí que ha passat temps des que l’Onix va tenir la feliç ocurrència i aquesta proposta m’ha anat de perles per poder enllaçar la celebració amb aquell inici. Més de 5 anys i els RCs continuen vius, qui ho havia de dir. Moltes gràcies a tu per ser-hi.

  Alyebard: Igualment, gràcies per passar per aquí.

Els comentaris estan tancats.